Dodatne korisne informacije

Što kupiti tati, bratu, sestri za rođendan, mužu, supruzi za godišnjicu braka, dečku za promociju

Autor: netinfo.hr
Datum: 14.05.2018

Što kupiti tati za rođendan

Rođendani su uvijek lijepi dani. Tada se radujemo s bliskim osobama, darujemo ih i pokazujemo koliko ih volimo. Ponekad se može dogoditi da jednostavno nemamo ideja što kupiti, a to se događa u zadnji čaš pa smo u strci i kupujemo nešto samo da kupimo. Svoje roditelje uvijek želimo lijepo iznenaditi. Dok za mamu imamo sigurno dosta ideja, za tatu nam ipak nedostaje ideja.

Tate su jednostavni, njima ne treba puno da ih se razveseli. Imate dosta opcija za poklone, samo trebate znati što vaš tata voli. Njegov stil je također bitan, a na tom području možete izabrati kravatu, ako ih nosi, možda kakvu košulju ili remen. Možda neki novi novčanik, rokovnik ako ih koristi, poslovnu torbu. Ima li hobija, probajte na tom području. Uvijek je lijepo dobiti nešto u čemu ćemo uživati. Prisjetite se što vaš tata voli, u čemu uživa i koji su mu interesi. Nije teško saznati, samo pitajte mamu.

Što pokloniti bratu za rođendan

Svaki rođendan u obitelji je lijep dan, te ga s veseljem slavimo sa slavljenikom. Često se nađemo u situaciji kada nemamo ideja za poklone, bilo da se radi o roditeljima, dečku, suprugu, sestri ili bratu. Toliko rođendana prođe i toliko se poklona izmijeni da jednostavno ponestane ideja. Sreće pa se neki pokloni mogu i ponavljati, ali ne baš stalno.

Za bratov rođendan možete kupiti neki set za njegu tijela, parfem ili nešto za njegu kose ukoliko se voli sređivati. Danas nije strano da se i dečki voli srediti i izgledati dobro. Neka majica, hlače ili možda obuća i to u dogovoru s njim također će biti dobar rođendanski poklon. Možda vam je rekao da želi nešto, pa ga poslušajte i poklonite mu upravo to. Danas su popularne i igrice za PlayStation pa nećete ni s time pogriješiti.

Što kupiti sestri za rođendan

Imati sestru znači imati najbolju prijateljicu do kraja života, tako kaže izreka. To je i točno jer samo jedna je sestra, ili više ako ih imate. Sestre se najbolje poznaju, znaju gotovo sve jedna o drugoj, a ni ne čudi jer sestrinska je ljubav posebna. Možda nikada niste imali problema s odabirom poklona za sestru, ali ste sada došli do manjka ideja, kada više nemate ideja što pokloniti. 

Ovih par ideja možda pomogne u odabiru. Družite se s njom jako često pa možete kroz razgovor saznati što joj se sviđa i što bi voljela dobiti. Možda ste bili s njom kada je vidjela neku majicu, jaknu ili nešto od odjeće što joj se jako svidjelo, ali nije kupila. Ako ste slične veličine, možete kupiti odjeću za nju bez problema. Isto vrijedi i za nakit, znate što nosi pa prema tome izaberite poklon. Parfemi su uvijek dobri pokloni, kao i šminka ili lakovi za nokte. Ako je vaša sestra udana, možda joj treba nešto za njezin dom, možda neko pomagalo u kuhinji ili neka lijepa dekoracija, posteljina i slično. Imate puno izbora za poklon, a nema sumnje da može i sami saznati što bi ona htjela.

Što kupiti mužu za godišnjicu braka

Svaka godišnjica braka podsjetnik je na ljubav koju ste ozakonili prije jedne, dvije tri ili više godina. Sretni ste u vašem braku, volite i voljeni ste te želite to na neki način i pokazati i to darivanjem na taj poseban dan, na godišnjicu vašega braka. Pokloni ne moraju biti skupi kako biste nekome dali do znanja da ga volite, dovoljno je malo razmišljanja i dobro odabran poklon.

Pokušajte par tjedana prije istražiti što bi vaš muž poželio dobiti. Ukoliko nema nekih posebnih želja pokušajte s parfemom, to ne možete pogriješiti. Ima li neki omiljeni sport i bavi se tim sportom, kupite mu nešto poput sportske torbe ili trenirke, sve ovisi čime se bavi. Njegovi hobiji su mu također važni pa mu možete pokloniti nešto vezano uz to. Ručni sat je također jedan od klasičnih poklona s kojim ne možete pogriješiti. Ukoliko voli nositi nakit, znate i sami što ćete. Nemojte kupovati u zadnji čas, uzmite si vremena kako biste mogli malo istražiti ideje za poklone i kako biste imali vremena izabrati.

Što kupiti supruzi za godišnjicu braka

Svi znaju da žene pridaju više pozornosti tom danu nego muškarci pa je bitno da se potrudite oko poklona ili načina kako ju iznenaditi. Uzmite vremena za odabir poklona, osluškujte njezine želje, možda će vam natuknuti što bi htjela dobiti od vas, a uvijek možete potražiti i pomoć kod njezinih prijateljica.

Pokloni s kojima ne možete pogriješiti su oni klasični pokloni. Žene vole dobivati cvijeće pa bi buket cvijeća bio dobar izbor. Ukoliko uz to dodate i neku bonbonijeru, tim bolje. Nakit je također pravi izbor. Malo je žena koje ne vole dobivati nakit, pa makar to bila i obična bižuterija. Romantična večera u restoranu koji ste unaprijed rezervirali će ju svakako razveseliti. Tu je također i poklon vikenda u dvoje. Wellness vikend će zasigurno biti pun pogodak. Sjetite se kako je odabir poklona vaš način kojim joj pokazujete koliko ju poznajete pa je savjet ipak uložiti malo više truda i vremena u planiranje.

Što kupiti dečku za promociju

Promocija je jedan zaista poseban dan, pogotovo za samog studenta. Dosta je veliki izazov kupovati poklon za promociju jer to nije dan kao rođendan pa je izbor poklona malo drugačiji. Kod poklona za promociju treba birati neke stvari koje će možda dobro poslužiti u budućem poslu studenta ili nešto što će ostati kao lijepa uspomena.

Poklon za promociju treba se odabrati s posebnom pažnjom, pogotovo ako se radi o dečku. Želite biti s njim na taj dan, čestitati mu i pokloniti najbolji poklon. Za tako nešto mogli biste izabrati ručni sat, nešto od nakita ili možda aktovku ili nešto vezano uz njegovu profesiju. Za nekog budućeg odvjetnika možete kupiti upravo aktovku ili dati izraditi njegove prve poslovne vizitke, za budućeg profesora knjiga je uvijek dobar poklon, a u nju možete napisati i posvetu. Ako razmišljate na ovakav način tada odabir poklona i neće biti toliko težak.