Zašto ostvariti pravo na zajam?

Zato što nema skrivenih i varijabilnih troškova koji će Vam otežati povrata zajma i iznevjeriti Vaše povjerenje.

Za svaku traženu uslugu račun će Vam stizati u Pdf formatu putem maila u kojem će se nalaziti fiksni iznosi te svi podaci za plaćanje NETINFO usluge i vraćanje pozajmice.

Netinfo.hr nudi maksimalnu diskreciju i pruža povjerenje svojim klijentima.

Pravo na pozajmicu možete ostvariti klikom na PREDAJ ZAHTJEV ili na OSTVARI PRAVO NA ZAJAM ili slanjem SMS-a na broj +385 (0)97 777 3 555 sa sljedećim sadržajem (ovim redoslijedom, koristeći zarez): "NETINFO USLUGA (MINI, REGULAR, MIDI, MAXI),ROK (15, 30),ŽELIM ZAJAM (DA, NE),OIB" (primjer: MINI,30,DA,1234567890).

Dopušteno prekoračenje - najskuplji kredit

Dosta ljudi dopušteni minus ne gleda kao neku vrstu kredita, već kao novac koji im je banka dala na korištenje. Banke će vam vjerojatno nuditi da otvorite dopušteno prekoračenje po tekućem računu, iako to nećete sami zatražiti. Većina se za to odlučuje kada je u stisci s novcima ili kada jednostavno ne zna kako bi drugačije došla do novca, a ovo je vrlo lak i jednostavan način.

Dopušteno prekoračenje po tekućem računu je vjerojatno najskuplji kredit. Iako se na njega ne gleda kao na kredit, on to zaista jest. Često prekoračenje prelaz i dvije mjesečne plaće, a već samim time ga je teško vratiti. Minus potrošimo jednom, ali ga svaki mjesec imamo, te za njega plaćamo mjesečno i do 100 kn troškova i tako svaki mjesec. Kamate dozvoljenog minusa kreću se od 6,99 do 12 posto. Bez obzira što svaki mjesec primate plaću vi ste u minusu jer svakom plaćom pokrivate dio minusa i ne dolazite u plus, a kamate plaćate svaki mjesec. Srećom, banke nude i opciju otplaćivanja tog minusa u ratama pa ako se želite što prije riješiti najskupljeg kredita dogovorite tu otplatu i zatvorite minus na računu.