SMS brzi zajam do 3000 kn

SMS brzi zajam do 3000 kuna

Uz današnju tehnologiju i mogućnosti, više nije potrebno čekati u redovima da bi skupili silnu papirologiju i trošili svoje vrijeme na duge i zamorne stvari.

Korisnici NETINFO usluga mogu svoje pravo na zajam iskoristiti putem SMS poruke upućene na broj +385 (0)97 777 3 555 društvu RED STAR CODE d.o.o. sa sljedećim sadržajem (ovim redoslijedom, koristeći zarez): "NETINFO USLUGA (MINI, REGULAR, MIDI, MAXI),ROK (15, 30),ŽELIM ZAJAM (DA, NE),OIB" (primjer: REGULAR,30,DA,1234567890).

Kredit - novac do kojeg možemo lako doći

Postoje trenuci u životu kada nam je hitno potreban novac ili želimo lako doći do novca. Naravno, sve ovisi što želimo i koliko nam novaca treba. Možemo posuditi novac od prijatelja, poznanika, obitelji, ali svi znamo da to i nije baš dobra opcija i da takve posudbe na kraju ne završe dobro. Moramo se snaći na neki drugačiji način kako bismo došli do novca koji nam treba.

Kredit je vjerojatno najlakši put do novca, pogotovo ako nam treba neki manji iznos kredita. Možemo ga zatražiti u banci, i ako smo kreditno sposobni tada ćemo taj kredit i dobiti. Za tako nešto obično moramo čekati i do par dana pa možda i više, ali sada možemo i na drugačiji i brži način do kredita. Putem interneta možete zatražiti manji kredit te do tog novca možete doći već isti dan ukoliko predate zahtjev u jutarnjim satima. Vrlo lako, jednostavno i sigurno, a zadržat ćete dobre odnose sa drugima.

Kako dobiti kredit

Kredit obično tražimo u banci. Tamo ćemo dobiti odgovor možemo li dobiti kredit, koliki iznos kredita možemo dobiti, te koji nam uopće uvjeti. Odobrenje kredita može trajati danima, sve ovisi o kojem se kreitu radi, tj. o visini kredita. Prije svega trebamo prikupiti određenu dokumentaciju koju banka traži kako bi vidjela vašu kreditnu sposobnost. Nakon što sve dostavite banci čekate odobrenje i na kraju isplatu kredita. 

Ako ste u situaciji da u banci ne možete dobiti kredit ili vam ga nisu odobroli jer nemate uvjete za kredit, možete razmisliti o drugom načinu dizanja kredita. Postoje ovlaštene firme koje vam mogu posuditi novac i to u roku od 24h pa čak i prije. Potrebno je otići na njihovu web stranicu, zatražiti pozajmicu te slijediti upute i dostaviti neku dokumentaciju. Ovo je najlakši način kako dobiti kredit i to u roku od pola sata ukoliko na vrijeme prikupite sve papire.