Dodatne korisne informacije

Koje su to tvrtke ili firme koje daju pozajmice

Autor: Netinfo.hr
Datum: 04.07.2022

Koje tvrtke ili firme daju pozajmice?

Osim banaka danas postoje i bankarske kuće koji kojih možete zatražiti pozajmicu ili neku vrstu kredita. Koliko ste se puta već našli u situaciji da hitno trebate novac, a nemate koga pitati? Zbog takvih situacija postoje pozajmice koje su dostupne na našoj web stranici. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Većina korisnika naših usluga dobro poznaje svoje mogućnosti i zato pozajmljuje onoliko novca koliko im zaista i treba. Bilo da se radi o 1000 ili 4000 kn sami birate i imate realan rok otplate kako bi bez velikog pritiska mogli uredno otplaćivati mjesečne rate i brzo otplatiti dug. Pozajmice su napravljene za sve koji ne ispunjavaju uvjete kod klasičnih banki.

Kako do pozajmice kod takvih firmi?

Do pozajmice možete doći u vrlo kratkom roku. Ovakve firme uglavnom daju pozajmice koje se dogovaraju odnosno sklapaju online putem. Prvi i najvažniji korak je registracija na službenoj stranici bankarske kuće. Postupak registracije je vrlo jednostavan i lagan te Vam je potrebno svega 10- ak minuta da ispunite zahtjev i zatražite pozajmicu. Dovoljno je da ispunite Vaše osobne podatke te priložite nekoliko osnovnih dokumenata kao što je preslika vaše osobne iskaznice. Nakon registracije slijedi kreiranje Vaše pozajmice. Putem online kalkulatora izaberete iznos pozajmice koji želite te rok otplate. Slijedi predaja zahtjeva i iz udobnosti vlastitoga doma čekate odgovor o odobrenju zatražene pozajmice.

Sve se obavlja online putem što je velika prednost jer sve možete obaviti iz udobnosti vlastitoga doma.

Koji su uvjeti za ostvarenje pozajmice kod takvih firmi?

Za razliku od banke, nije Vam potrebna nikakva posebna dokumentacija, niti morate čekati da saznate hoće li Vam zatražena pozajmica uopće biti odobrena. Novac sjeda na Vaš tekući račun, isti dan kroz svega nekoliko sati. Uz sve ovo, ne gubite dodatno vrijeme na odlazak u banku i na čekanje u redu, što je u današnjem užurbanom načinu života velika prednost.

Bitno je da ste punoljetna osoba s redovnim primanjima i da imate otvoren tekući račun u svojoj banci. Potrebno je imati i važeću email adresu te broj na koji Vas se može kontaktirati.

Također, kod ugovaranja ovakvih pozajmica ne plaćate nikakve dodatne troškove obrade i slično. Sami odlučujete koliko će iznositi vaša pozajmice i koji će biti njezin rok otplate. Posudite novac i vraćate ga u roku koji Vama odgovara, na rate ili odjednom.

Koliki iznos možete zatražiti i kakav je tempo otplate pozajmice?

Iznos koji možete zatražiti putem ovakve pozajmice od bankarske kuće može biti 1000, 2000, 3000 ili 4000 kn. Ne radi se o velikim svotama novca pa ovakve pozajmice nisu namijenjene za velika ulaganja, ali svakako će dobro doći da izdržite do sljedeće plaće. Puno klijenata se upravo odlučuje na pozajmice od bankarskih kuća upravo zbog toga što se može zatražiti i manja svota novca.

Tempo otplate ovisi isključivo o Vama, a može biti na godinu dana, na 6 mjeseci na 3 mjeseca ili 30 dana. Također postoji i mogućnost jednokratno otplate, a izbor je na Vama.

Arhiva