Dodatne korisne informacije

Brzi SMS krediti - kako do njih i koji su uvjeti

Autor: Netinfo.hr
Datum: 01.07.2022

Što su brzi SMS krediti?

Sigurno ste se nekoliko puta našli u situaciji da Vam hitno treba određena svota novca, a ne znate odakle posuditi. Pozajmica od banke ili rođaka zvuči primamljivo, ali ipak Vam se ne da zamarati sa silnom papirologijom, višesatnim čekanjem u redu ili obilaskom rođaka. Onda je brzi SMS kredit odlično rješenje za Vas.

Brzi SMS krediti, kao što i samo ime govori, omogućavaju da brzo dođete do željene svote novca i bez previše problema riješite financijsku situaciju u kojoj ste se zatekli. Kratki rok je potreban za realizaciju zahtjeva i u roku 24 h možete riješiti svoje financijske probleme. Dovoljno je samo da pošaljete SMS poruku i odmah kreće realizacija vašeg zahtjeva.

Brze SMS kredite možete zatražiti putem SMS poruke nakon obavljene online registracije što je u današnje užurbano doba vrlo praktično i puno bolja opcija od osobnog odlaska u poslovnicu.

Dvije velike prednosti kod SMS kredita u usporedbi s kreditima u banci je ta da Vam ne treba jamac da bi ste zatražili kredit i nije bitno da li ste kreditno sposobni ili ne.

Koji su uvjeti za ostvarenje brzog SMS kredita?

Postoji nekoliko osnovnih uvjeta koje morate ispunjavati da bi ste mogli zatražili brzi SMS kredit, a to je sljedeće:

• Da ste registrirani na službenoj stranici bankarske kuće

• Da ste punoljetna osoba i da imate redovita mjesečna primanja

• Da imate otvoren tekući račun u svojoj banci

• Važeća e-mail adresa za komunikaciju i broj mobitela

Kako do brzog SMS kredita?

U današnje doba, doba tehnologije vrlo brzo i jednostavno možete doći do brzih SMS kredita. Za početak Vam je potrebno računalo i dobra internetska veza. Bez banke, čekanja u redu, silne papirologije u svega nekoliko jednostavnih koraka možete hitno doći do novca putem brzih SMS kredita.

Putem internetske stranice bankarske kuće ostvarujete pravo na brzi SMS kredit u svega nekoliko koraka. Prvi korak je registracija s Vašim osobnim podatcima na stranici i nakon toga možete početi s kreiranjem brzog SMS kredita prema Vašim željama i potrebama. Nakon što putem online kalkulatora pogledate ponudu iznosa koja je dostupna za SMS kredite, možete bankaraskoj kući poslati SMS poruku i zatražiti kredit s iznosom koji Vama odgovara.

Nakon što ste predali zahtjev za brzi SMS kredit iz udobnosti vlastitog doma čekate potvrdu o odobrenju Vašeg SMS kredita. Vaš zahtjev se obrađuje u najkraćem mogućem roku, a isplata Vašeg SMS kredita već isti dan bude na Vašem tekućem računu.

Koji iznosi za brzi SMS kredit?

Velika prednost u usporedbi s bankom je ta što putem brzih SMS kredita možete posuditi i manju svotu novca, što kod kredita to nije slučaj. Iznos brzog SMS kredita ovisi isključivo o Vama i vašim novčanim željama i potrebama. Brzi SMS krediti mogu iznositi 1000, 2000, 3000 ili 4000 kn. Isto je slučaj i s rokom otplate. Sami birate u kojem roku će te vratiti posuđeni novac i kojim tempom otplate.

Brzi SMS kredit možete otplatiti u 3 mjeseca, 6 mjeseci ili do godine dana. Odluka je isključivo na Vama.