Dodatne korisne informacije

Oglasi za pozajmice - kako do pozajmice

Autor: Netinfo.hr
Datum: 29.07.2022

Kako funkcioniraju pozajmice putem oglasa?

Danas doslovno sve od igle do lokomotive možete pronaći u raznim oglasnicima. Takva je situacija i s pozajmicama. Na Vašem najdražem internet oglasniku možete potražiti ponudu za razne vrste pozajmica. Ali uzevši u obzir da je internet mjesto gdje se dešavaju razne vrste prijevara treba biti na oprezu kada se odlučite na ovu vrstu pozajmice.

Prije nego se odlučite zatražiti pozajmicu putem oglasnika vrlo bitno je detaljno proučiti tko i na koji način pruža pozajmicu. U oglasu bi trebao biti naveden naziv tvrtke koja pruža uslugu pozajmice i broj telefona na koji ih možete kontaktirati. Putem ta dva podatka možete dalje istraživati detaljnije o tvrtki koja pruža pozajmice. Ako je naveden broj telefona, svakako ga najprije provjerite u imeniku i vidite da li se podatci o vlasniku telefonske linije slažu s onima iz oglasnika. Putem Google pretraživača istražite tvrtku koja izdaje oglas za pozajmice. Google je prepun informacija i raznih podataka i ako je tvrtka stvarna i zaista pruža uslugu pozajmica o tome će te moći pročitati.

Idealno bi bilo pronaći tvrtku koja ima svoju web stranicu jer tamo onda možete pronaći apsolutno sve potrebne informacije o tvrtki i način na koji možete doći do Vaše pozajmice.

Kako zatražiti pozajmicu?

Ako ste našli oglas koji Vam najviše odgovara i ako ste dobro istražili tvrtku koja pruža pozajmice onda je vrijeme da i zatražite svoju pozajmicu. Kao što je ranije navedeno, sve potrebno obavlja se online putem u svega nekoliko jednostavnih koraka. Putem službene stranice tvrtke koja daje pozajmice najprije trebate izvršiti registraciju s Vašim osobnim podatcima. Registracija se provodi u nekoliko jednostavnih koraka gdje trebate ispuniti neke osnovne podatke i priložiti osnovne dokumente. Nakon što obavite registraciju slijedi kreiranje Vaše idealne pozajmice. Putem online kalkulatora kroz par klikova možete kreirati pozajmicu bez banke prema Vašim željama i potrebama.

Posljednji korak je predaja Vašeg zahtjeva na obradu od strane bankarske kuće. Bankarska kuća Vaš zahtjev za pozajmicu obrađuje u najkraćem mogućem roku i dobivate odgovor vrlo brzo. U banci mogu proći dani, tjedni da bi Vam dali povratnu informaciju da li Vam je pozajmica odobrena. Ovdje to nije slučaj i nakon odobrenja zahtjeva novac Vam već isti dan sjeda na Vaš tekući račun.

Uvjeti za ostvarenje prava na pozajmicu?

Uvjeti su vrlo pristupačni i jednostavni. Glavni uvjeti za ostvarenje ovakve pozajmice su:

• Da ste punoljetna osoba

• Da imate redovna primanja

• Otvoreni tekući račun u Vašoj banci, te važeći email i broj telefona

Iznos pozajmice i otplata?

Iznos koji možete zatražiti putem ovakve pozajmice od bankarske kuće može biti 1000, 2000, 3000 ili 4000 kn. Ne radi se o velikim svotama novca pa ovakve pozajmice nisu namijenjene za velika ulaganja, ali svakako će dobro doći da izdržite do sljedeće plaće. Puno klijenata se upravo odlučuje na ovakve pozajmice jer se može zatražiti i manja svota novca, te su vrlo pristupačne.

Tempo otplate ovisi isključivo o Vama, a može biti na godinu dana, na 6 mjeseci na 3 mjeseca ili 30 dana. Također postoji i mogućnost jednokratno otplate, a izbor je na Vama.