Dodatne korisne informacije

Brzi zajmovi ili pozajmice bez banke i jamca

Autor: Netinfo.hr
Datum: 27.05.2022

Što su to brzi zajmovi ili pozajmice bez jamca?

Kako zaobići banku, čekanje u redu, gubljenje slobodnog vremena i u vrlo kratkom roku posuditi potreban novac? Brzi zajam bez jamca, kako i sam naziv govori, omogućava Vam da u što kraćem roku, kroz svega 24 h i manje hitno dođete do novca koji Vam je potreban. Velika prednost u usporedbi s bankom je ta što Vam nije potreban jamac koji će jamčiti za Vas, dok je kod banke jamac obavezan.

Nema potrebe da obilazite rođake, prijatelje i tražite jamce kada možete posuditi novac bez jamca. Brzi zajam bez jamca će Vam omogućiti da u vrlo kratkom roku riješite financijski problem u kojem ste se zatekli.

Kako do brzog zajma bez jamca?

U današnjem modernom dobu tehnologije čak i kredit, brzi zajam ili pozajmicu možete zatražiti online putem, odnosno putem interneta. Zaboravite na osobni odlazak u poslovnicu, čekanje u redu i skupljanje dokumentacije. Online brze pozajmice bez jamca možete zatražiti iz udobnosti vlastitog doma, a novac već isti dan može biti na Vašem tekućem računu. Bez banke u svega nekoliko online klikova posudite novac.

Prvi korak koji morate napraviti da bi ste mogli poslati zahtjev za brzu pozajmicu bez jamca je registracija putem službene stranice bankarske kuće. Registracija se provodi u nekoliko jednostavnih koraka gdje trebate ispuniti neke osnovne podatke i priložiti osnovne dokumente. Nakon što obavite registraciju slijedi kreiranje Vaše idealne brze pozajmice bez jamca. Putem online kalkulatora kroz par klikova možete kreirati brzu pozajmicu bez banke prema Vašim željama i potrebama.

Posljednji korak je predaja Vašeg zahtjeva na obradu od strane bankarske kuće. Bankarska kuća Vaš zahtjev za brzu pozajmicu bez jamca obrađuje u najkraćem mogućem roku i dobivate odgovor vrlo brzo. U banci mogu proći dani, tjedni da bi Vam dali povratnu informaciju da li Vam je pozajmica odobrena. Ovdje to nije slučaj i nakon odobrenja zahtjeva novac Vam već isti dan sjeda na Vaš tekući račun.

Tko sve može zatražiti brzu pozajmicu bez jamca?

Brzu pozajmicu bez banke mogu zatražiti apsolutno sve punoljetne osobe s redovnim mjesečnim primanjima. Za razliku od banke, ovdje nije potreban nikakav jamca ili sudužnik i nije bitno da li ste kreditno sposobni ili ne. Bitno je da imate otvoreni tekući račun u Vašoj banci jer se isplata kroz 24 h vrši na Vaš tekući račun.

Poželjno bi bilo da imate važeću email adresu, te broj mobitela na koji Vas se može kontaktirati kada se zahtjev za brzu pozajmicu bez jamca odobri.

Koliko iznose brze pozajmice bez banke i kakav je tempo otplate?

Brze pozajmice bez banke mogu iznositi 1000, 2000, 3000 ili 4000 kn. S obzirom na to da nisu veliki novci u pitanju, brze pozajmice bez jamca uglavnom služe za rješavanje manjih financijskih problema ili čisto da izdržite do sljedeće plaće.

Još jedna velika pogodnost brze pozajmice bez jamca je tempo otplate koji kreirate sami prema svojim financijskim mogućnostima. Otplata može biti do godine dana, na 6 mjeseci, na 3 mjeseca ili jednokratno ako Vam takva opcija više odgovara.