Dodatne korisne informacije

Gdje hitno posuditi novac - Kako funkcioniraju hitni zajmovi

Autor: Netinfo.hr
Datum: 25.05.2022

Gdje hitno posuditi novac?

Osim osobnog odlaska u banku i podizanja kredita, pozajmice ili nešto treće, hitno do novca možete doći odmah i to online putem. Online hitni zajmovi omogućiti će Vam da kroz svega 24 sata ili manje dođete do željenog novca i riješite nenadanu financijsku situaciju u kojoj ste se zatekli.

Bez nepotrebnih odlazaka u poslovnicu, bez puno dokumentacije možete hitno doći do željenog novca. Stoga, nema potrebe da odlazite u banku i gubite vrijeme čekajući u redu ili da od rođaka posuđujute novaca kada Vam ovako jednostavno i brzo rješenje stoji nadohvat ruke.

Potrebno je svega 15-ak minuta Vašeg slobodnog vremena i novac već isti dan može biti u Vašem džepu. Ne zvuči li to sjajno?

Kako funkcioniraju hitni zajmovi?

Hitni zajam ili hitnu pozajmicu možete zatražiti online putem, odnosno putem interneta. U modernom dobu tehnologije, sve je puno lakše obavljati online putem pa je takav slučaj i s hitnim zajmovima koje možete zatražiti putem interneta u svega nekoliko jednostavnih koraka.

U vrlo kratkom roku možete posuditi određenu svotu novca koja Vam je u tom trenutku potrebna.

Da bi ste zatražili hitni zajam ili pozajmicu potrebano Vam je računalo i pristup internetu. Putem specijaliziranih online stranica najprije izvršite registraciju s Vašim osobnim podatcima. Nakon registracije slijedi postupak kreiranja hitnog zajma ili pozajmice prema vašim financijskim željama i potrebama. Nakon što kreirate željeni zajam putem online kalkulatora, predate zahtjev i iz udobnosti vlastitog doma čekate da Vam novac sjede na tekući račun. Zahtjev se od strane zajmodavca obrađuje u vrlo kratkom roku, tako da neće proći dani ili tjedni da saznate da li Vam je hitna pozajmica, odnosno hitan zajam odobren.

Koliko iznose hitni zajmovi i tko sve može zatražiti hitnu pozajmicu?

Vrlo kratki rok realizacije omogućit će Vam da hitno posudite 1000, 2000, 3000 ili 4000 kn.

Iznos hitne pozajmice ovisi o financijskoj situaciji u kojoj ste se našli, te o vašim financijskim željama.

Kreiranje iznosa hitnog zajma je isključivo na Vama. S obzirom da se ne rade o veliki iznosima, hitne pozajmice nisu namjenje za neka prevelika ulaganja. Da bi ste ostavarili pravo na hitnu pozajmicu morate ispuniti dva osnovna uvijeta, a to su:

  • Da ste punoljetna osoba
  • Da imate redovna mjesečna primanja

Uz ova dva osnovna uvijeta poželjno je da imate važeću email adresu i broj mobitela putem kojeg Vas se može kontaktirati jer se sva procedura i komunikacija obavlja online putem. Također, sve potrebne dokumente dostavljate putem email-a, nije potreban osoban odlazak u poslovnicu.

U kojem roku moram vratiti hitni zajam?

Još jedna prednost kod posudbe hitnog zajma je njegov tempo otplate. To znači da tempo vraćanja hitne pozajmice kreirate sami i vraćate novac prema svojim mogućnostima i situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Hitni zajam ili pozajmicu možete vratiti jednokratko ako Vam takva opcija odgovara ili putem rata na 6 mjeseci, 3 mjeseca, 30 dana ili čak do godine dana.

Arhiva

Kratkoročni zajam

netinfo.hr
02.12.2016